Home > Nieuws

Nieuws

Vastware ondersteunt BIM

Maandag 01 Juli 2019

Dit houdt concreet in dat BIM gegevens kunnen worden geïntegreerd binnen Vastware.
Ook tussentijdse updates kunnen in Vastware worden opgenomen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

BIM staat voor:  Building Information Modeling

BIM is een informatiemodel dat gemaakt en gebruikt wordt bij een manier van ontwerpen en bouwen waarbij een gebouw of constructie en veel of alle informatie daarover geïntegreerd als een informatiemodel in een of meer computer databanken wordt vastgelegd. Meestal vormt een 3D-model een onderdeel van het totale model. Ook kan andere informatie over het bouwwerk in het model geïntegreerd worden, zoals functies van ruimtes en onderdelen, planning van werkzaamheden, enz.

 

Lees meer

Vivare gaat voor unieke samenwerking

Vrijdag 12 Juni 2020

Planmatig onderhoud is veelomvattend en vraagt om een integrale aanpak volgens Erwin van der Linden, Projectleider Complexgestuurd onderhoud & ontwikkeling bij Vivare. Dan alleen kan sprake zijn van een budgetteringsproces dat ‘in control’ is.

Klik hier voor meer informatie

Lees meer

Mischa Coenen (ZOwonen): Gebruikmaken van dashboards om weloverwogen keuzes te maken

Donderdag 29 April 2021

Als je elke euro maar één keer kunt uitgeven, wil je zeker weten deze zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Goed inzicht in het effect van je uitgaven is daarvoor essentieel. CorporatieGids.nl sprak met Mischa Coenen, Strategisch Gebouwbeheerder bij ZOwonen over hoe de Limburgse corporatie dit heeft geregeld als het gaat om de instandhouding van de bestaande woningvoorraad: “Door gebruik te maken van dashboards kunnen wij beter verantwoording afleggen en betere keuzes maken.”

 

Klik hier voor het uitgebreide artikel

Lees meer