Home > Artikelen > Vastware; Wie zijn zij?

Vastware; Wie zijn zij?

Geplaatst door CorporatieMedia

In de CorporatieGids presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Vastware.

Bedrijfsprofiel
Vastgoed Software b.v. is ontstaan door een krachtenbundeling van professionals die over jarenlange ervaring beschikken op gebied van de ontwikkeling en implementatie van praktijkgerichte software voor
ConditieMeten en MeerJaren Onderhoud.

Aantal medewerkers: 5
Aantal klanten in corporatiemarkt: 60
Actief in corporatiemarkt sinds: 2006
Samenwerkingsovereenkomsten: Vastware is integraal onderdeel van de van de ERP-module Beleid en Sturing van cegeka-dsa. Vastware kent koppelingen/integraties met primaire systemen als Empire/cegeka-dsa, Viewpoint/Itris, Aarean/Tobias, Centric/Wocas4All en BIS/NCCW. Daarnaast kent Vastware koppelingen/integraties met Vabi, EPAview, FMP/Wals, DISKIS en BIM software.

Vastware is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module onderhoud
Planmatig onderhoud, Inspectie, Mobiele ondersteuning onderhoud, Analyse/Scenario, Elementencartotheek

Specificaties
Platform gebaseerd op:Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund:Inspectie

Korte productomschrijving
Vastware is een webbased applicatie die aansluit op het vernieuwde denken over planmatig onderhoud. Uw strategie en beleid krijgen duidelijk invloed op het meerjaren onderhoud. Vastware ondersteunt het gehele planmatige planningsproces en is daarnaast volledig te integreren binnen het totale geautomatiseerde (primaire) systeem van organisaties.

Referenties
Ymere, Woonbron, Vestia, Portaal, Woonstad, Havensteder, Eigen Bouw, Volksbelang Made, Laurentius, R&B Wonen, Area Wonen, TBV Tilburg, Woningbelang Valkenswaard, Stichting Woonpartners, Welbions, Zayaz, Ons Huis,...

Toekomstvisie
Vastgoed Software b.v. zal Vastware steeds blijven door ontwikkelen en continu te laten aansluiten op de ambities en wensen van haar klanten. Ook ontwikkelingen binnen het vakgebied worden direct naar Vastware vertaald.